עוף ים תיכוני ואורזו
עוף ים תיכוני ואורזו דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חזה עוף, רוטב פסטו בזיליקום קלאסיקו, להפיץ, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו עוף ים תיכוני ואופים אורזו, סלט עוף ואורזו ים תיכוני, ו Orzo הים תיכוניname (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים ירקות במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז. כף לתוך קערה בינונית; מערבבים אורזו.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 6 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
מערבבים ממרח גבינת שמנת, רוטב פסטו וחלב עד מעורבב. מערבבים 3/4 תערובת גבינת שמנת כוס לתוך orzo. כפית שנותרה תערובת גבינת שמנת לתוך קערה למיקרוגל. מיקרוגל על 30 שניות גבוהות. או רק עד מחומם; מערבבים.
תערובת orzo כפית על מגש; העליון עם עוף, תערובת גבינת שמנת מחוממת וגרידת לימון.