קציצות חזיר חנוקות בבצל
טנדרלוין חזיר בצל חנוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, טימין, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורטובלו חנוק בשר חזיר Tenderloin ממולא W / פרמזן ברוקולי, צלעות חזיר אפויות בצל ופטריות חנוקות, ו בצל קרמל וצלעות חזיר עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שומן חזיר; לחתוך מרכז חתך לאורכו למטה של כל tenderloin, חיתוך על שני שלישים של הדרך דרך בשר.
מניחים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 עד 6 דקות או עד מכרז.
מוסיפים קורנית, מלח ופלפל.
מורחים תערובת בצל באופן שווה מעל tenderloins.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד מדחום בשר רושם 160 (מעט ורוד).