קציצות חרדל דבש
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: קציצות עוף חרדל דבש, דבש חרדל טורקיה קציצות & תפוחי אדמה, ו קציצות כבש דבש וחרדל עם צ'אטים לתינוקות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קו גיליון אפייה עם מתלה חוט.
מחממים את התנור ל 275 מעלות F.
לקצץ את השומן מן הצלעות כריך כל קוצצים בין 2 חתיכות של נייר שעווה או פלסטיק. לדפוק את הצלעות 1/8 אינץ ' עובי ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
בצלחת רדודה לשלב חרדל, דבש וחומץ.
מוסיף את הצלעות ולהפוך מעיל ברוטב דביק. על צלחת לשלב את פירורי הלחם עם הקורנית ואת גרידת הלימון. צלעות עיתונות בפירורים כדי מעיל באופן שווה.
מחממים את שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של המחבת, במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים את cutlets עד פריך, 3 עד 4 דקות בכל צד. מסדרים את הצלעות על תבנית האפייה עם המתלה ומכניסים לתנור כדי לשמור אותן פריכות. למחבת, על אש נמוכה, להוסיף את החמאה ולהמיס.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה. מערבבים בשימורים, ולאחר מכן להקציף במלאי. מבשלים במשך כמה דקות כדי להתעבות ולהתבשל עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את הצלעות מהתנור למגש הגשה ורטבו ברוטב מתוק-מלוח לפני ההגשה.