קציצות כרוב הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כדורי בשר כרוב טורקיה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם פירורי לחם, כמה גרגרי פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: קציצות קארי צהובות וקייל, פיצה ביאנקה עם כרוב וכדורי בשר, ו בשר צבי וקציצות פנקטה מעושנות עם כרוב מסולסל Parsn.
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה. השתמש בסכין כדי לקצץ את קצות הגבעול מן כרוב, ולהשתמש באצבעות שלך כדי למשוך את העלים מכל צלעות מרכז עבה. יש לשטוף את כרוב טווה חסה, ולאחר מכן לקצוץ בערך. מלח את המים ואת כרוב blanch במשך כ 2 דקות, ואז לנקז להתקרר במסננת.
בעוד כרוב הוא קירור, לשלב את טורקיה, בצל, שום, פירורי לחם, פרמזן, ביצה, גרידת לימון, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט בקערת ערבוב גדולה. השתמש מרית גומי כדי ללחוץ על עודף מים מן כרוב מקורר, ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר—אתה צריך בסופו של דבר עם כדור צפוף, צפוף של כרוב.
מניחים את כרוב על קרש חיתוך דק קוצצים, ולאחר מכן להוסיף לתערובת טורקיה. באמצעות הידיים שלך, לשלב את התערובת עד שהוא מעורבב היטב אבל להימנע overworking הבשר.
השתמש בכף כדי לגרוף כדורי בשר בגודל כדור גולף. בעדינות לזרוק את התערובת מצד אחד למשנהו לארוז בעדינות, רק עד הכדור מחזיק יחד, ואז במקום על תבנית אפייה מרופדת קלף. המשך עם הנותרים תערובת טורקיה.
צנן את כדורי הבשר במשך כ 30 דקות (זה יעזור להם להחזיק יחד כאשר אתה מטגן אותם). בעוד כדורי הבשר נרגעים, להכין את רוטב העגבניות.
מחממים את 2 כפות שמן בתנור הולנדי מעל חום גבוה בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, עלי דפנה (נותנים לעלים הטריים דמעה או שתיים כדי לשחרר את טעמם), קמצוץ מלח כשר וכמה כריכות של פלפל וסוט עד שהתרככו, כ-5-6 דקות (אך לא חומים). אם הבצל מתחיל להשחים מהר מדי להוסיף התזה של יין לבן או מים).
מוסיפים את העגבניות ומערבבים לשלב, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על 20 דקות.
כדי לחמם את כדורי הבשר, לחמם 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר השמן חם, להוסיף כמחצית כדורי הבשר (לא להפריך את המחבת) וחום מכל הצדדים, באמצעות כף כדי להפוך אותם אפילו לבישול.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר וכדורי בשר חומים שנותרו.
מוסיפים את כדורי הבשר השחומים לרוטב העגבניות ומבשלים בעדינות במשך כ -25 דקות.
מגישים את כדורי הבשר על נודלס קצר מתולתל כמו fussili או cavatappi, העליון עם פרמזן מגוררת טרי נוסף.