קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני

קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 360 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם רוזמרין, פרושוטו, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. נסו קציצות הודו (פולפטון די טאצ'ינו), פולפטון אלה טוסקנו, או קציצות איטלקיות קלות, ו קרסיופי ריפיני (ארטישוק ממולא) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את העגל, 1 כוס פירורי לחם, גבינה מגוררת, ביצים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 1 כף מלח. טובלים את עלי התרד במים כדי פשוט לנבול ולהסיר מיד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מוסיפים את פרוסות הגזר למים הרותחים ומבשלים 4 עד 5 דקות, ואז מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
שלב את הקמח עם 3 כפות פירורי הלחם שנותרו ואבק בכבדות לוח עבודה מעץ בתערובת. טפחו את תערובת העגל למלבן בעובי 1/2 אינץ 'והניחו את עלי התרד מעל הבשר והשאירו גבול בגודל 1 אינץ' בצדדים הקצרים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
הניחו את פרוסות הגזר על התרד באותה צורה, ואז שכבו את הפרושוטו והגבינה. בזהירות לגלגל את הבשר לתוך ג ' לילהתגלגל, מה שהופך אותו המשרד ככל האפשר. הנקניקיה צריכה להיות בערך 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים את הנקניקיה לשניים לרוחב, אוטמים היטב את הקצוות בבשר כדי שהגבינה לא תזלוג החוצה במהלך הבישול. אבק מבחוץ עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את שתי הלחמניות, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הרוזמרין והפולפטון והבשר החום מכל הצדדים, הופכים אותו בזהירות בעזרת כף עץ או 2 מרית. כשהבשר שחום מוציאים וזורקים כמה שיותר שמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים מחצית מהיין וציר העוף על הלחמניות השחומות, הופכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 15 דקות. (אם הנוזל מתאדה, מוסיפים מעט מים למחבת).
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסירים את הכיסוי, הופכים גלילי בשר ויוצקים עליהם את יתרת היין וציר העוף, מכסים שוב ומבשלים 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מעבירים את גלילי הבשר לקרש חיתוך. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1/2 כוס מים למיצי המחבת. מבשלים למטה, מגרדים את כל החלקים החומים, עד שיש לך 2 עד 3 כפות זיגוג בשר. מסננים להסרת עלי רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
תנו לחמניות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז פורסים דק ככל האפשר, ומגישים עם זיגוג בשר מטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'