קציצות עוף בסגנון רוסי
קציצות עוף בסגנון רוסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות טורקיה בסגנון רוסי, קציצות עוף רוסיות, ו רוטב סלט בסגנון רוסי.
הוראות
לשבור את הלחם לחתיכות. בקערה גדולה, להשרות את הלחם במחצית וחצי עד הנוזל נספג, כ 2 דקות.
מערבבים את העוף, ביצה, מלח, פלפל, שמיר, ואת 3 כפות חמאה בטמפרטורת החדר. שים במקפיא כ -10 דקות כדי המשרד.
הסר את תערובת העוף מהמקפיא; זה עדיין יהיה רך מאוד. צור את התערובת לארבעה קציצות סגלגלות ומעייל אותם עם פירורי הלחם.
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים את שאר 2 כפות החמאה והשמן על אש מתונה. מבשלים את cutlets עד חום זהוב ופשוט לעשות, 4 עד 5 דקות לכל צד.
וריאציה: עוף בסגנון איטלקי
תשמיט את השמיר. השתמש חצי פירורי לחם, גבינת פרמזן מגוררת חצי כדי לצפות את הקציצות.
פטריות מטוגנות הן הליווי הרוסי המסורתי לקציצות עוף. סלק, גזר מזוגג ופירה הם אפשרויות מצוינות אחרות.
המלצת יין: החמאה של הקציצות העסיסיות מנוגדת להפליא לרעננות העסיסית של יין אדום לא מסובך. בוז ' ולה מצרפת או מרלו מטרנטינו בצפון איטליה או יהיה מושלם.