קציצות עוף פריכות מהירות
קציצות עוף פריכות מהירות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 652 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך קמח, שמן canolan, פרוסות לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצות עוף פריכות, קציצות עוף אפויות פריכות, ו קציצות עוף פריכות עם סלט רומיין קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את העוף על קרש חיתוך. החזק את הסכין שלך במקביל ללוח החיתוך ולפרוס את חזה העוף לשניים כך שד אחד הוא עכשיו שני cutlets.
להניח את העוף בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף לדפוק החוצה עם פטיש בשר עד עובי 1/4 אינץ'.
מפזרים אותם משני הצדדים עם מלח ופלפל.
הגדר את שלוש מנות תבשיל ולהוסיף את הקמח הראשון.
מקציפים יחד את החרדל והביצים בשנייה.
מערבבים יחד את הפנקו, פרמזן, גרידת לימון וכמה מלח ופלפל בשלישי. לדלות כל cutlet הראשון דרך הקמח, ואז בתערובת הביצה ולבסוף בתערובת panko.
שים את חתיכות העוף על תבנית אפייה נקייה ומקרר במשך 1 שעה.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה. לאחר חם, להוסיף את cutlets, בקבוצות, ומבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר מגבות נייר לניקוז ומתבלים שוב עם מלח.
שים את חתיכות העוף על תבנית אפייה נקייה ומניח בתנור החם בזמן שאתה מבשל את המנה השנייה.
מגישים את cutlets עם פלחי אבוקדו ולימון.