קציצות קוקטייל איטלקיות עם עשבי תיבול וריקוטה
המתכון קוקטייל איטלקי קציצות עם עשבי תיבול ריקוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -35 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריקוטה חלב, טימין לימון, פקורינווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגל וקציצות ריקוטה: Polpettine di ריקוטן E Vitello, כדורי בשר עם ריקוטה: Polpettone con la Ricotta, ו פסטה עם ריקוטה, עשבי תיבול ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבשר הטחון, ריקוטה, פטרוזיליה, פירורי פאנקו, בצל, פקורינו, בייקון, שום, חלב, טימין, ביצה, מלח, ווסטרשייר, ופלפל שחור, לפי הטעם, בקערה גדולה.
מערבבים עד רק בשילוב; לא overmix. התערובת תהיה די רכה.
באמצעות הידיים שלך, בעדינות ליצור תערובת לתוך 1 כף כדורי בשר קטנים (בערך בגודל של כדורי פינג פונג).
שים אותם על צלחת גדולה או מחבת; מכסים ומקררים לפחות שעה או עד 24 שעות.
מחממים את השמן במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים על 1/3 כדורי הבשר ומבשלים, פונים מדי פעם, עד משחימים היטב על כל הצדדים, על 6 דקות.
להעביר את כדורי הבשר לצלחת ולחזור עם כדורי הבשר הנותרים.
מסננים את השמן ומוחקים את המחבת. להחזיר את כדורי הבשר למחבת ויוצקים ברוטב מרינרה. מביאים לרתיחה, להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים עד כדורי הבשר מבושלים דרך, על 15 דקות.
מגישים את כדורי הבשר, משופדים על מגש עם מנה של הרוטב ועלה טרי של בזיליקום. הם יכולים להיות מוגשים חמים או בטמפרטורת החדר.
קציצות ניתן לאחסן, מכוסה, במקרר במשך 3 ימים, או קפוא עד 6 שבועות.