קציצות קייג'ון
קציצות Cajun יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 330 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 24 אוהדים. אם יש לכם חמאה, עגבניות שזיף, בצל אביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. נסו קציצות מתאבן Cajun, כדורי בשר ברוטב עגבניות צלוי אש, ו קציצות עוף קייג'ון ברוטב שמנת טעים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החמאה במחבת על אש נמוכה. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן לעשות רביכה. מבשלים עד roux הוא חום אגוזי לוז בצבע לוודא שזה לא לשרוף. עצה בירקות, שום עלה דפנה, מערבבים בקצרה, ואז לשפוך את העגבניות 1 פחיות מים. להתפורר קוביית המניות, להוסיף את הרוטב החריף, ואז לכסות ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה עושה את כדורי הבשר.
תעבדו על התבלין ועל התיבול של בשר ההודו. נסה לא להתמודד יתר על המידה או שזה יהיה להקשיח. צורה ל -20 כדורי בשר.
מחממים את השמן במחבת גדולה ללא מקל ומהירים חום את כדורי הבשר בקבוצות עד שהם צבעוניים יפה מכל הצדדים.
מערבבים את הרוטב, ואז טיפה בקציצות ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות עד ההודו מבושל דרך. פיזור על בצל האביב וכוסברה, ומגישים עם קצת אורז או מחית.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת סנטיאגו רואיז Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![תערובת Santiago Ruiz Albarino]()
תערובת Santiago Ruiz Albarino
בהיר וצהוב בהיר. האף אינטנסיבי ומורכב לראווה ניחוחות של פירות (תפוח, אגס, משמש), עשבי תיבול (ורבנה לימון, אניסיד) הערות מינרליות. בעל גוף מלא, המורכבות הפירותית שלו חוזרת בשילוב עם מינרליות של אבן רטובה על החיך לפני סיום ארוך ופריך. השילוב של חמישה זני ענבים מקומיים ריאס Baixas עושה את זה יין עם אופי ייחודי ייחודי.