קראן-תפוח קוצ'ן
קוצ'ן קראן-אפל עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. לך לחנות ותביא קליפת תפוז, חמאה, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו תפוח קוצ'ן, תפוח קוצ'ן, ו חג תפוח קוצ'ן (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 9 אינץ מחבת עוגה או מחבת springform עם חמאה.
בקערה גדולה, מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר מגורען ואבקת האפייה עם מקצף.
מוסיפים חמאה קרה קוביות; לחתוך עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד פירורים גס נוצרים.
בקערה קטנה, לנצח 1 ביצה, המים וניל.
יוצקים על תערובת קמח, ומערבבים עד רק רטוב; תערובת יהיה יבש. ללוש תערובת עד הקמח משולב וצורות בצק עקביות. לחץ על הבצק בתחתית ו 1 1/2 אינץ ' בצד של מחבת. להכניס למקרר 15 דקות.
מניחים פקאן, 1/2 כוס סוכר מגורען, 3 כפות קמח קליפת תפוז במעבד מזון מצויד מצורף להב פלדה. כיסוי; תהליך עד אגוזים הם הקרקע דק.
מוסיפים ביצה וחמאה רכה; תהליך שוב עד מעורבב.
מורחים תערובת על קרום צונן.
בקערה בינונית, מערבבים רוטב חמוציות ומיץ תפוזים עד לשלב טוב ורוטב חמוציות משוחרר.
מורחים על תערובת אגוז, עוזב גבול 1 אינץ'.
חותכים תפוחים לרבעים, ומניחים אותם בצד cored למטה על קרש חיתוך.
חותכים חריצים ארוכים דק בכל רבע חיתוך, אבל לא דרך הצד cored. מסדרים רבעי תפוחים סביב קצה מחוץ לקרום הבצק כך שהם פשוט נוגעים ללב.
אופים על 1 שעה או עד הקרום הוא השחמה קלות. מגניב 10 דקות.
מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.