קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרדונות מטוגנים

קרדונות מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Cardoons מטוגן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 210 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קרדונות, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. מתכונים דומים: Cardoons, Ramp-ed עד Cardoons, ו ברצינות איטלקית: Cardoons.

הוראות

1
להיפטר מגבעולים חיצוניים דהוי ועלים קטנים מן cardoons. Trim בסיס, טיפים, וגבעולים חיצוניים, הסרת מחרוזות מגבעולים עם מקלף ירקות (כמו סלרי), ולאחר מכן לחתוך cardoons לחצות לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
משרים cardoons ב 2 ליטרים מים עם 1 כף מלח בקערה גדולה, מקורר, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
Cardoons ניקוז.
4
העברה לסיר 6 ליטר, ולאחר מכן בנדיבות לכסות עם מים קרים ולהוסיף 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, חשוף, עד רך כאשר פירסינג עם סכין חדה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים על כמה שכבות של מגבות נייר מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
חום על 1 1/2 אינץ ' שמן ל 182° בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לטאטא יחד קמח 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להקציף יחד ביצים, מים, וגבינה בקערה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לזרוק חמישית של קרדונות (בבת אחת) עם קמח, מתנער עודף, ולאחר מכן להעביר תערובת ביצים ולהפוך עם מזלג מעיל. הרם את cardoons מצופה 2 בכל פעם, לתת עודפי לטפטף, ואז בזהירות טיפה לתוך שמן חם. כאשר כל אצווה נוספה, פריי, פונה מדי פעם, עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
10
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר טריות לנקז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מעיל ומטגנים הנותרים cardoons ב 4 קבוצות. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.) מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
1
* Cardoons יכול להיות ספוג מבושל 1 יום קדימה, ואז מקורר, מכוסה.* Cardoons הם הטובים ביותר כאשר מטוגן רק לפני ההגשה אבל יכול להיות מטוגן עד 4 שעות קדימה. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177°, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה