קרום עבור פשטידת ירקות
קרום המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם קמח, קיצור, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תנור חום ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים 2 כוסות קמח ומלח עם קיצור ירקות באמצעות בלנדר מאפה.
מערבבים ב 6 עד 8 כפות מי קרח ומערבבים עד תערובת יוצרת כדור. לחלק את הכדור לחצי.
באמצעות מערוך, לגלגל אחד הכדורים כדי להתאים את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה 11x7 אינץ'.
מרדדים את החצי השני של הבצק כדי ליצור קרום העליון.
השתמש בקרום העוגה הזה לפי הוראות מתכון העוגה האהוב עליך.