קרום פיצה מחיטה מלאה מדהים
קרום פיצה מחיטה מלאה מדהים עשוי להיות רק הקרום שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם שמרים, קמח, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. . וזה די טוב. נסו Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), פיצה ים תיכונית עם קרום חיטה מלאה, ו פיצה דו-בשרית עם קרום חיטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס סוכר במים חמים.
מפזרים שמרים מעל, ולתת לעמוד במשך כ 10 דקות, עד קצף.
מערבבים את שמן הזית והמלח לתוך תערובת השמרים, ולאחר מכן מערבבים את קמח החיטה המלא וכוס 1 של קמח כל המטרה עד הבצק מתחיל לבוא יחד. מניחים את הבצק על פני השטח עם הקמח הרב-תכליתי הנותר, ולשים עד שכל הקמח נספג, וכדור הבצק הופך חלק, כ -10 דקות.
מניחים בצק בקערה משומנת, והופכים את פני השטח. מכסים באופן רופף עם מגבת, ולתת לעמוד במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
כאשר הבצק מוכפל, להטות את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ולחלק ל 2 חתיכות עבור קרום דק 2, או להשאיר שלם לעשות קרום עבה אחד. טופס לכדור חזק.
תן לעלות במשך כ -45 דקות, עד הוכפל.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מגלגלים כדור בצק עם מערוך עד שהוא לא ימתח עוד. לאחר מכן, לעטוף אותו על שני האגרופים שלך, בעדינות למשוך את הקצוות החוצה, תוך סיבוב הקרום. כאשר המעגל הגיע לגודל הרצוי, מניחים על מחבת פיצה משומנת היטב. פיצה למעלה עם התוספות האהובות עליך, כגון רוטב, גבינה, בשרים או ירקות.
אופים במשך 16 עד 20 דקות (תלוי בעובי) בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא פריך וזהוב בקצוות, גבינה מותכת על החלק העליון.