קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קרוסטטה של ​​אגס ופטל שחור

קרוסטטה של ​​אגס ופטל שחור
גשו לסופר וקנו מאפה עם פירורי קצר, בלקברי לשמר, בלקברי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: Blackberry Cardamom Crostata, בריבת אוכמניות ותות קרוסטטה, ו נקטרינה כפרית וקרוסטטה אוכמניות עם קרום קמח תירס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 180c / 160c מאוורר / גז 4 ולשים מגש אפייה בתנור כדי לחמם מראש. על משטח מקומח קל, לרדד שני שלישים של הבצק לדיסק עבה 5mm ולהשתמש כדי קו 23cm עוגת פח, עוזב כל בצק עודף כדי לעקוף.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את לשמר על בסיס מאפה, ולאחר מכן העליון עם אוכמניות ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
מרדדים את המאפה שנותר על משטח מקומח קלות לעובי 5 מ " מ. באמצעות גלגל רביולי מחורץ, לחתוך את הבצק לרצועות 12 x 23cm. כדי לסרוג את המאפה, למקם רצועת מאפה אופקית על גבי העוגה, ואז להניח רצועה אנכית, חוזר על מנת ליצור דפוס ארוגים. לציפוי קל יותר, פשוט לארגן חצי רצועות במרווחים 2cm על פני החלק העליון של העוגה. חזור על רוחב עם הרצועות הנותרות. חותם וקוצץ כל מאפה עודף.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים את הקרוסטטה על מגש האפייה החם על המדף הנמוך ביותר ואופים במשך 40 דקות. להפריש עבור 15 דקות כדי לקרר ואז אבק עם סוכר זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור קרוסטטה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.