קרוסטטה של אגס ופטל שחור
גשו לסופר וקנו מאפה עם פירורי קצר, בלקברי לשמר, בלקברי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: Blackberry Cardamom Crostata, בריבת אוכמניות ותות קרוסטטה, ו נקטרינה כפרית וקרוסטטה אוכמניות עם קרום קמח תירס.
הוראות
מחממים תנור ל 180c / 160c מאוורר / גז 4 ולשים מגש אפייה בתנור כדי לחמם מראש. על משטח מקומח קל, לרדד שני שלישים של הבצק לדיסק עבה 5mm ולהשתמש כדי קו 23cm עוגת פח, עוזב כל בצק עודף כדי לעקוף.
מורחים את לשמר על בסיס מאפה, ולאחר מכן העליון עם אוכמניות ואגסים.
מרדדים את המאפה שנותר על משטח מקומח קלות לעובי 5 מ " מ. באמצעות גלגל רביולי מחורץ, לחתוך את הבצק לרצועות 12 x 23cm. כדי לסרוג את המאפה, למקם רצועת מאפה אופקית על גבי העוגה, ואז להניח רצועה אנכית, חוזר על מנת ליצור דפוס ארוגים. לציפוי קל יותר, פשוט לארגן חצי רצועות במרווחים 2cm על פני החלק העליון של העוגה. חזור על רוחב עם הרצועות הנותרות. חותם וקוצץ כל מאפה עודף.
מניחים את הקרוסטטה על מגש האפייה החם על המדף הנמוך ביותר ואופים במשך 40 דקות. להפריש עבור 15 דקות כדי לקרר ואז אבק עם סוכר זיגוג.