קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

קרוסטיני אפונה וריקוטה

קרוסטיני אפונה וריקוטה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את פאן וריקוטה קרוסטיני. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ים, שום בתוספת 1/4 כפית שום, אפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פאן וריקוטה קרוסטיני, ריקוטה, תאנה ופרושוטו קרוסטיני, ו משמש-ריקוטה קרוסטיני.

הוראות

1
מחממים גריל על בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוסיפים את פרוסות הבגט וצולים על הגריל משני הצדדים עד לקלייה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוציאים מהגריל ומשפשפים את הטוסטים עם שן השום (זורקים ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מטפטפים קלות עם שמן הצ ' ילי. הניחו את הטוסטים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
5
אם משתמשים באפונה טרייה, הביאו לרתיחה סיר מים קטן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את האפונה ואת בלאנש, על 1 דקה. ואז שופכים על מגש סדין מרופד במגבת מטבח נקייה ומניחים להתקרר. אם משתמשים באפונה קפואה, הוסיפו למסננת ושטפו מתחת למים חמים להפשרה, ואז הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
בינתיים, בקערה בינונית, שלבו את הריקוטה, גבינת העיזים, הפרמזן המגורד גס,השום הטחון, גרידת הלימון ומלח ים קורט. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מוסיפים את האפונה ומערבבים בעזרת כף עץ, מועכים קלות את האפונה בגב הכף.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
9
להרכבה, כף את תערובת הגבינה והאפונה על הטוסטים, מעליו פרמזן נוסף לקישוט, והגיש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'