קרוסטיני גבינת תאנה ועז
Crostini גבינת תאנה ועז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמשרת 24. לך לחנות ותביא שמן זית, שאלוט, תאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, קרוסטיני תאנה אפוי, ו Crostini Fig & גבינת עיזים (GF) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שאלוט, זרעי טימין, עלה דפנה בחמאה 1-עד 1 1/2-ליטר סיר כבד על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שאלות הוא התרכך, על 2 דקות.
מוסיפים תאנים מיובשות, פורט, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד התאנים רכות, על 10 דקות. אם יש עדיין נוזל בסיר, להסיר את המכסה ומבשלים, ערבוב, עד רוב הנוזל הוא התאדה, 3 עד 4 דקות יותר. להשליך עלה דפנה וזרעי קורנית ולהעביר ריבה לקערה. מגניב, ואז מערבבים טימין טחון ומלח ופלפל לפי הטעם.
שים מתלה תנור במצב בינוני מחממים עד 177°.
חצי כל בגט פרוסת באלכסון, ולאחר מכן לארגן על תבנית אפייה מברשת צמרות קלות עם שמן.
אופים עד קלוי קלוי, כ 7 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף.
מורחים כל טוסט עם 1 כפית ריבה תאנה העליון עם כ 1 1/2 כפיות גבינת עיזים ו 2 חתיכות תאנה טרי.
* ריבה תאנה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. * טוסטים ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.