קרוסטיני עם ריקוטה, אנשובי ואורגנו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני עם ריקוטה, אנשובי ואורגנו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, אורגנו, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 17 דקות. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. נסו פיצה עם אנשובי, בצל סגול ואורגנו, פאן וריקוטה קרוסטיני, ו פאן וריקוטה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה וטוסטים עד להזהבה בהירה משני הצדדים. בעוד עדיין חם, לשפשף כל פרוסה עם שן שום להקנות טעם עדין.
בקערה מערבבים את הריקוטה, הפלפל השחור והאורגנו ומורחים על כל פרוסת לחם. מעל כל אחד פילה אנשובי ומחזירים לגיליון העוגיות. צולים עד שהגבינה פשוט נוטפת, בערך דקה. מסדרים על מגש הגשה, מזלפים שמן זית ומגישים.