קרוק-מאדאם
קרוק-מאדאם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 739 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קרוק-מאדאם, קרוק מאדאם, ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה ב 1-עד 1 1/2-ליטר סיר כבד מעל חום נמוך בינוני, ואז לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מקציפים בחלב ומביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות.
לטאטא במלח, פלפל, אגוז מוסקט, ו 1/3 כוס גבינה עד גבינה מותכת.
הסר מחום לכסות את פני השטח ישירות עם גיליון נייר שעווה.
מורחים 1/2 כפות רוטב באופן שווה על כל אחד 4 פרוסות לחם, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינה נותרת (1/4 כוס לכל פרוסה).
מורחים חרדל באופן שווה על הנותרים 4 פרוסות לחם העליון עם בשר חזיר, מחלק אותו באופן שווה, ולאחר מכן הפוך על לחם מצופה גבינה כדי ליצור כריכים.
שמן קל תבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ'.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ואז לבשל כריכים, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
הסר מחום והעברה כריכים למחבת אפייה, ולאחר מכן למחוק מחבת עם מגבות נייר.
מעל כל כריך עם רוטב 1/3 כוס, מתפשט באופן שווה. כריכי מטגן 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד רוטב מבעבע וזהב כתמים, 2 עד 3 דקות. כבה את המטגן והעבר מחבת לשליש התחתון של התנור כדי לחמם את הסנדוויצ ' ים.
חמאת כף הנותרים חום במחבת nonstick מעל חום מתון עד קצף שוככת, ולאחר מכן לפצח ביצים למחבת ומתבלים עם מלח ופלפל. מטגנים ביצים, מכוסה, עד הלבנים הם רק להגדיר חלמונים עדיין נוזל, על 3 דקות. מעל כל כריך עם ביצה מטוגנת ומגישים מיד.
החלמונים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך. אתה יכול להשתמש ביצים מפוסטר (הקליפה) או לבשל ביצים עד חלמונים נקבעים.