קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות30
מגזין

רוטב עגבניות טרי גדול-אצווה

רוטב עגבניות טרי גדול-אצווה
צריך ללא גלוטן, ורוטב 30 שלם? רוטב עגבניות טרי גדול אצווה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו ביג אצווה קלוי רוטב עגבניות, רוטב עגבניות טרי, ו רוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את העגבניות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח. באמצעות סכין קילוף, הליבה כל עגבניה להבקיע x קטן בתחתית. בקבוצות, בזהירות להוסיף את העגבניות למים הרותחים ולהשאיר רק עד העורות מתחילים לפצל, 15 עד 30 שניות, ואז להעביר לאמבט הקרח. לקלף את העגבניות ולהשליך את העורות. קוצצים את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
חותכים את העגבניות לשניים וסוחטים החוצה וזורקים את הזרעים. קוצצים גס. תכיני את הבצלים והשום. לקלף ולקצוץ את הבצל, לקלף ולפרוס את השום. תבשל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מחממים את השמן ב 2 סירים גדולים (לפחות 9 ליטרים כל אחד) על חום בינוני. מחלקים את הבצל, שום, 3 כפות מלח, ו 1 כפית פלפל בין הסירים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב התעבה, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
הסר את עלי בזיליקום מן הגבעולים ומערבבים לתוך הרוטב. השתמש ברוטב מיד או להקפיא אותו עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)