רוטב עגבניות טרי גדול-אצווה
צריך ללא גלוטן, ורוטב 30 שלם? רוטב עגבניות טרי גדול אצווה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו ביג אצווה קלוי רוטב עגבניות, רוטב עגבניות טרי, ו רוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את העגבניות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח. באמצעות סכין קילוף, הליבה כל עגבניה להבקיע x קטן בתחתית. בקבוצות, בזהירות להוסיף את העגבניות למים הרותחים ולהשאיר רק עד העורות מתחילים לפצל, 15 עד 30 שניות, ואז להעביר לאמבט הקרח. לקלף את העגבניות ולהשליך את העורות. קוצצים את העגבניות.
חותכים את העגבניות לשניים וסוחטים החוצה וזורקים את הזרעים. קוצצים גס. תכיני את הבצלים והשום. לקלף ולקצוץ את הבצל, לקלף ולפרוס את השום. תבשל את הרוטב.
מחממים את השמן ב 2 סירים גדולים (לפחות 9 ליטרים כל אחד) על חום בינוני. מחלקים את הבצל, שום, 3 כפות מלח, ו 1 כפית פלפל בין הסירים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מכרז, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב התעבה, כ 1 שעה.
הסר את עלי בזיליקום מן הגבעולים ומערבבים לתוך הרוטב. השתמש ברוטב מיד או להקפיא אותו עד 3 חודשים.