קרוקוונטים שקדים
Crunchies שקדים עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 147 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-113 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אבקת אפייה, סוכר של קופסאות ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Crunchies, Crunchies דגנים, ו BLT Wonton Crunchies (מתכונים דומים).
הוראות
קו שני גליונות עוגיות עם נייר קלף.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מיקסר כף יד), להכות את הביצים במהירות גבוהה עד עבה וקציפתי, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את תמצית השקדים. אם משתמשים במערבל לעמוד, להעביר את תערובת הביצים לקערה בינונית, ולנקות ולייבש את קערת המיקסר.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או בקערה גדולה אחרת, אם באמצעות מערבל כף יד), לשלב את הסוכר של קונדיטורים, קמח, אבקת אפייה, קינמון, אניסיידס, והל ומערבבים במהירות נמוכה עד מעורבב.
מוסיפים את תערובת הביצים, מגבירים את המהירות למדיום, ומכים, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד לשלב. להפחית את המהירות נמוך ומערבבים את השקדים עד בשילוב.
השתמש בסקופ גלידה גדול או כוס מדידה 1/4 כוס כדי ליצור את העוגיות ולמקם על יריעות העוגיות מוכן על 2 אינץ ' זה מזה. לחץ קלות על כל עוגייה לתוך דיסק שטוח. מכסים את הסדינים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
כדי לאפות, למקם מתלה בשליש התחתון של התנור ולחמם מראש את התנור ל 163°.
הסר את העוגיות מהמקרר ולהסיר את עטיפת הפלסטיק.
אופים את העוגיות, גיליון אחד בכל פעם, במשך 15 עד 20 דקות, עד הקצוות של העוגיות הם זהובים; לסובב את המחבת באמצע זמן האפייה. מגניב את העוגיות לחלוטין על מדפים תיל. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים בטמפרטורת החדר.