קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קריספי בראוני תענוגות

קריספי בראוני תענוגות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לקופסת המתכונים שלך, קריספי בראוני דילייטס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 36 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 284 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . למתכון הזה של Allrecipes יש 58 מעריצים. אם יש לך תערובת בראוניז, שמן צמחי, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16% , וזה לא כל כך מצוין. בראוני קריספי פינוקים , מעדני פקאן ותענוגות אננס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
אוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחיםאוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחים
2
מניחים את תערובת הבראוניז לקערת ערבוב ומערבבים פנימה שמן צמחי, מים וביצים; לנצח 50 חבטות עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
תערובת בראוניתערובת בראוני
2-1/4 כוסות מים חמימים (110° עד 115°)2-1/4 כוסות מים חמימים (110° עד 115°)
1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)
ציוד שתשתמש בו
1 קליפת פאי קפואה לא אפויה1 קליפת פאי קפואה לא אפויה
3
מורחים את הבלילה לתוך תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס יוגורט יווני רגילכוס יוגורט יווני רגיל
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
4
אופים בראוניז בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. בדוק לאחר 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תאנים (מיובשות), קצוצותתאנים (מיובשות), קצוצות
אוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחיםאוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחים
5
תנו לבראוניז להתקרר בזמן שאתם משלימים את שאר השלבים.
6
מורחים קרם מרשמלו על הבראוניז החמים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
כוס יוגורט יווני רגילכוס יוגורט יווני רגיל
7
מניחים שוקולד חלב וחמאת בוטנים בסיר גדול על אש נמוכה ומערבבים עד שהתערובת חמימה, נמסה לחלוטין ומתאחדת בצורה חלקה. מערבבים פנימה את דגני האורז הפריכים עד לציפוי יסודי ומורחים על שכבת קרם המרשמלו, לוחצים וממלאים את החללים. מקררים עד להתייצבות, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
דגני אורז נפוחיםדגני אורז נפוחים
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
חבילת בוטנים קלוייםחבילת בוטנים קלויים
כוס יוגורט יווני רגילכוס יוגורט יווני רגיל
ציוד שתשתמש בו
שעועית ירוקה ו/או שעועית, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'שעועית ירוקה ו/או שעועית, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
חותכים לברים להגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.