קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם אנגלייז בטעם דרמבוי

קרם אנגלייז בטעם דרמבוי
אם יש לך שמנת, שמנת כבדה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו קרם אנגלייז בטעם דרמבוי, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב חיוור מאוד וחלק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בסיר בינוני, מביאים לרתיחה את השמנת הכבדה, שמנת חמוצה, שעועית וניל עם גרוטאות שלה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
לטאטא על חצי תערובת זו לתוך תערובת חלמון ביצה עד בשילוב היטב, ואז לשפוך בחזרה לתוך הסיר. על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, לבשל עד התערובת מצפה את החלק האחורי של הכף. (חשוב מאוד לערבב כל הזמן. אין לבשל יתר על המידה; בישול ארוך מדי יגרום ביצים מקושקשות.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ומייד להגדיר את הקערה על קערה גדולה יותר מלא קוביות קרח ומים קרים עד צונן, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. מערבבים בליקר. מקררים, מכוסים, עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
(מקרטון)(מקרטון)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
דרך שלב 3, קרם אנגלייז יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה.