קרם אנגלייז בטעם דרמבוי
אם יש לך שמנת, שמנת כבדה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו קרם אנגלייז בטעם דרמבוי, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב חיוור מאוד וחלק.
בסיר בינוני, מביאים לרתיחה את השמנת הכבדה, שמנת חמוצה, שעועית וניל עם גרוטאות שלה.
לטאטא על חצי תערובת זו לתוך תערובת חלמון ביצה עד בשילוב היטב, ואז לשפוך בחזרה לתוך הסיר. על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, לבשל עד התערובת מצפה את החלק האחורי של הכף. (חשוב מאוד לערבב כל הזמן. אין לבשל יתר על המידה; בישול ארוך מדי יגרום ביצים מקושקשות.)
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ומייד להגדיר את הקערה על קערה גדולה יותר מלא קוביות קרח ומים קרים עד צונן, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. מערבבים בליקר. מקררים, מכוסים, עד הצורך.
דרך שלב 3, קרם אנגלייז יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה.