מרק שמנת פלפל אדום חריף
מרק פלפל אדום חריף שמנת יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-238 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכו לחנות ותרימו פלפלים, פתיתי פלפל, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו קרם של מרק פלפל אדום, קרם של מרק אספרגוס קלוי עם פלפל מתוק, ו שמנת של מרק פלפל אדום קלוי עם תירס מתוק קלוי שמנת חמוצה כוסברה-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית או מרגרינה ללא חלב בסיר מרק גדול על אש בינונית.מערבבים בפלפלים, גזר, בצל ושום. מבשלים ומערבבים את הירקות עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את מרק הירקות, פלפל קאיין, פתיתי פלפל אדומים, 1/2 כפית מלח, ומביאים את התערובת לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד הירקות מכרזים, על 20 דקות.
הסר מהחום, ולתת למרק להתקרר במשך 10 דקות, בזמן שאתה עושה את קרם קשיו.
הוסף את קשיו לבלנדר (high-powered הוא הטוב ביותר), להתמזג על כוח גבוה.
מוסיפים כ 1/4 ל 3/4 כוס של מרק מן המרק, וממשיכים להתמזג עד שיש לך קרם קשיו עבה.
הוסף את שאר תוכן המרק לבלנדר, ולהתמזג עד חלקה תוך החזקת בחוזקה את המכסה. קיטור ממרק חם יכול לדחוף את המכסה אם לא זהיר!בדוק תיבול, ולהוסיף יותר מלח, במידת הצורך, כמו גם את פלפל הקרקע. להתמזג שוב, ולאחר מכן לחזור לסיר המרק כדי להתחמם.