קרם חמאת בוטנים פאדג'
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: לא לאפות שמנת חמאת בוטנים עוגת פאדג, קרם מרשמלו-חמאת בוטנים פאדג, ו שמנת חלומית חמאת בוטנים פאדג.
הוראות
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב סוכר, סוכר חום, חמאה וחלב התאדה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ומרתיחים במשך 7 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בקרם מרשמלו עד משולב היטב נמס. מערבבים בחמאת בוטנים ווניל עד חלקה; להפיץ במחבת מוכנה.
בואו להתקרר לפני חיתוך לריבועים.