פחזנית מנטה עם זיגוג שוקולד עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו ביצים, עלי נענע נוספים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד-פטל קרם פאף טבעת, עוגת שקדים-קרם פאף טבעת, ו Cherry Cream Puff Ring (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש ל 218°. באמצעות 8 אינץ ' עגול עוגת מחבת תחתית כמדריך, לצייר מעגל 8 אינץ על פיסת נייר קלף; להפוך נייר מעל ולמקם על גיליון אפייה. להביא הראשון 5 מרכיבים להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה.
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים עם כף עץ. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מערבבים כל הזמן ונמרץ עד הבצק מגיע יחד במסה חלקה. המשך לבשל עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת, תוך ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העברת בצק חם למערבל חשמלי כבד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, והכה עד שכל ביצה משולבת במלואה לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
6
מקציפים את הביצים שנותרו בקערה קטנה כדי להתמזג; בהדרגה מוסיפים מספיק ביצה כדי ליצור בצק עבה, מבריק ומשיי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כפית בצק חם לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה צנרת רגיל 3/4 אינץ ' רחב. צינור 1 אינץ ' -טבעת עבה של בצק לאורך קווי המתאר של מעגל על קלף. צינור טבעת שנייה של בצק בתוך הטבעת הראשונה, רק נוגע ראשון. צינור טבעת שלישית של בצק על גבי מעגל שבו טבעות ראשון ושני של בצק נפגשים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
אופים טבעת בצק 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ואופים עד טבעת הוא נפוח, חום, המשרד, על 20 דקות. כבה את התנור; השאר את הטבעת בתנור 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון של טבעת מאפה ב 1 חתיכה. מגניב הן חתיכות העליון והבסיס לחלוטין. באמצעות האצבעות, להסיר בעדינות כל בצק רך מתוך הבסיס ולהשליך. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
להביא 1 1/3 כוסות שמנת כבדה 40 עלי נענע להרתיח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 1 שעה, ואז לקרר עד קר, על 3 שעות. מסננים קרם לתוך כוס מדידה; להוסיף מספיק קצפת מצוננת נוספת למדוד 1 1/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית עד עבה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם מנטה הנותרים 4 כפות סוכר בקערה גדולה לפסגות המשרד. מקפלים תערובת crème fraîche לתערובת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים תמצית מנטה אם טעם מנטה חזק רצוי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
בזהירות למקם בסיס של טבעת מאפה על מגש. כפית קרם מנטה לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה כוכב גדול. מחרוזות גדולות לתוך בסיס חלול. שורה שנייה של שושנות על השורה הראשונה. מניחים בעדינות את הבצק על קרם מנטה. מקררים תוך כדי יצירת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מערבבים שוקולד, שמנת וסירופ תירס בקערה קטנה מעל מים רותחים עד מומסים וחלקים. באמצעות מרית הדובדבן קטן, להפיץ זיגוג מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים אגוזים מעל זיגוג. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.)