קרם של מרק גבינה ברוקולי II
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, חצי שמנת, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרם של מרק גבינה ברוקולי, קרם ברוקולי-מרק גבינה, ו קרם של מרק גבינה ברוקולי.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב מרק, ברוקולי, בצל, גזר עלה דפנה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד ירקות רכים.
הסר עלה דפנה. (בשלב זה, אתה יכול להסיר את גבעולי ברוקולי, גזר ובצל פירה במעבד מזון, ואז להחזיר אותם לסיר, אם תרצה בכך.)
מערבבים בגבינה עד שנמסה. להתאים תבלינים. מערבבים חצי וחצי וחום דרך.