קרם תירס מתוק ברולה
המתכון קרם תירס מתוק ברולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 705 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן למנה. אם יש לך סוכר, תמצית ונילן, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, קרם תירס ברולה, ו לובסטר תירס קרם ברולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו תירס בחמאה עד שהוא רך. הפחיתו את החום.
מוסיפים שמנת וחלב; מחממים עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית. מגניב מעט.
מעבירים לבלנדר; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה. מסננים וזורקים עיסת תירס. חזור למחבת.
בקערה קטנה, לטאטא חלמונים ביצה 1-1 / 4 כוסות סוכר. מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתערובת הביצים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים וניל.
מניחים בתבנית אפייה; הוסף 1 פנימה. מים רותחים למחבת.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שהמרכזים פשוט מתייצבים (התערובת תנענע).
הסר רמקינס מאמבט מים; מגניב במשך 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים פודינגים עם יתרת הסוכר.
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
אם צולים את הרפידות, הניחו רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מפזרים סוכר. לצלות 8 ב. מהאש למשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד לקבלת יציבות.
מקשטים מנות עם פטל ועלי נענע.
יין מומלץ: פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן
שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעתים רחוקות אתה משתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, תוכל לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. השמפניה מארק הברט קובי דה רזרב ברוט פרמייר קרו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
![שמפניה מארק הברט קובי דה רזרב ברוט פרמייר קרו]()
שמפניה מארק הברט קובי דה רזרב ברוט פרמייר קרו
החתימה שם, ויש עושר חשאי באמצע החיך; עם חמש דקות בכוס זה באמת נושף. יין מפואר אך רהוט.