קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

קרם תירס מתוק ברולה

קרם תירס מתוק ברולה
המתכון קרם תירס מתוק ברולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 705 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן למנה. אם יש לך סוכר, תמצית ונילן, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, קרם תירס ברולה, ו לובסטר תירס קרם ברולה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול הקפיצו תירס בחמאה עד שהוא רך. הפחיתו את החום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שמנת וחלב; מחממים עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לבלנדר; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה. מסננים וזורקים עיסת תירס. חזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה קטנה, לטאטא חלמונים ביצה 1-1 / 4 כוסות סוכר. מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתערובת הביצים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברה לשש 6-עוז. רמקינס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים בתבנית אפייה; הוסף 1 פנימה. מים רותחים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שהמרכזים פשוט מתייצבים (התערובת תנענע).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר רמקינס מאמבט מים; מגניב במשך 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים פודינגים עם יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מגישים מיד.
12
אם צולים את הרפידות, הניחו רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מפזרים סוכר. לצלות 8 ב. מהאש למשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד לקבלת יציבות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
מקשטים מנות עם פטל ועלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות

יין מומלץ: פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן

שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעתים רחוקות אתה משתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, תוכל לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. השמפניה מארק הברט קובי דה רזרב ברוט פרמייר קרו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
שמפניה מארק הברט קובי דה רזרב ברוט פרמייר קרו
שמפניה מארק הברט קובי דה רזרב ברוט פרמייר קרו
החתימה שם, ויש עושר חשאי באמצע החיך; עם חמש דקות בכוס זה באמת נושף. יין מפואר אך רהוט.