תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל Farro Hash עם ביצים עלומות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמנת, פטריות קרמיני, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חשיש תפוחי אדמה חדש עם ביצים עלומות, חשיש חווה עם ביצים עלומות, ו קציץ בשר עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את פארו בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים על פי הוראות החבילה. לרפרף את כל קצף שעולה במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז, ולשטוף.
3
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, קרמיני, קורנית, 1 כפית מלח, ושחיקה נדיבה של פלפל. Sauté עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם, הבצל להפוך שקוף, והלחות כמעט מתאדה, כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
תוסיף שרי. לאפשר בועה בהתמדה עד הנוזל כמעט רותח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
6
הסר מן החום ומערבבים את פארו שמנת חמוצה. מתבלים עם 2 כפיות של מיץ לימון (מוסיפים עוד לפי הטעם) ומלח ופלפל נוספים. מכסים כדי להתחמם בזמן שאתה מכין את הביצים.
ממלאים חצי סיר בינוני במים. מביאים לרתיחה קשה, מוסיפים את החומץ, ומורידים את החום לבועה עדינה. סדק 1 ביצה לתוך ramekin קטן. לסובב כף עץ במים כדי ליצור מערבולת, ואז להטות את הביצה לתוך המים מתערבלים. חזור מיד עם הביצים הנותרות, דוחק את הביצים לצד כדי שלא יתקבצו יחד. לחלוט את הביצים בדיוק 3 דקות, מרפרף אותם במהלך הרגע האחרון של בישול. (אם אתה טירון, נסה ציד לא חוקי 1 או 2 בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
כדי לשרת, לחלק את תערובת פארו בין ארבע צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
9
הסר כל ביצה בכפית מחוררת, כתם בעדינות עם מגבות נייר, ושכב על גבי כל תל של פארו.