קרמיני פארו האש של ריפ עם ביצים עלומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל Farro Hash עם ביצים עלומות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמנת, פטריות קרמיני, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חשיש תפוחי אדמה חדש עם ביצים עלומות, חשיש חווה עם ביצים עלומות, ו קציץ בשר עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את פארו בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים על פי הוראות החבילה. לרפרף את כל קצף שעולה במהלך הבישול.
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, קרמיני, קורנית, 1 כפית מלח, ושחיקה נדיבה של פלפל. Sauté עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם, הבצל להפוך שקוף, והלחות כמעט מתאדה, כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
תוסיף שרי. לאפשר בועה בהתמדה עד הנוזל כמעט רותח, על 2 דקות.
הסר מן החום ומערבבים את פארו שמנת חמוצה. מתבלים עם 2 כפיות של מיץ לימון (מוסיפים עוד לפי הטעם) ומלח ופלפל נוספים. מכסים כדי להתחמם בזמן שאתה מכין את הביצים.
ממלאים חצי סיר בינוני במים. מביאים לרתיחה קשה, מוסיפים את החומץ, ומורידים את החום לבועה עדינה. סדק 1 ביצה לתוך ramekin קטן. לסובב כף עץ במים כדי ליצור מערבולת, ואז להטות את הביצה לתוך המים מתערבלים. חזור מיד עם הביצים הנותרות, דוחק את הביצים לצד כדי שלא יתקבצו יחד. לחלוט את הביצים בדיוק 3 דקות, מרפרף אותם במהלך הרגע האחרון של בישול. (אם אתה טירון, נסה ציד לא חוקי 1 או 2 בכל פעם.)
כדי לשרת, לחלק את תערובת פארו בין ארבע צלחות הגשה.
הסר כל ביצה בכפית מחוררת, כתם בעדינות עם מגבות נייר, ושכב על גבי כל תל של פארו.
מפזרים את העירית, ומגישים מיד.