קרמל אגס קרמל
קרמל אגס קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 516 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך חלב, חצאי אגס במיץ אגס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קרמל אגס קרמל, קרמל-אגס קראמל, ו קרמל אגס קרמל 5 דקות להתפורר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לרסס מחבת 8 x 8 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מיקרוגל קרמל וחלב בקערה בטוחה במיקרוגל על 2 דקות גבוהות, או עד נמס, ערבוב לאחר 1 דקה.
מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, סוכר חום, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. מערבבים את החמאה המומסת עד מתפורר. לחץ על חצי תערובת שיבולת שועל לתחתית תבנית האפייה מוכנה. שמור את השאר.
אופים את הקרום במשך 9 דקות.
מפזרים קרום עם אגוזי מלך ואגסים קצוצים.
יוצקים את תערובת הקרמל על אגסים ואז מתפוררים את תערובת הקרום הנותרת על שכבת הקרמל. חזור לתנור ואפה במשך 20 דקות נוספות, או עד שהחלק העליון קלוי קלות. כפית לתוך כוסות קינוח בזמן שהוא עדיין חם או קר לחתוך לתוך ברים.