קרמל מלוח בננה מקרונים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, עוגיות מלאות, צבעי מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: קרמל מלוח בננה מקרונים, עוגיות שוקולד עם מילוי קרמל מלוח, ו עוגיות שקדים עם מילוי קרמל מלוח.
הוראות
הערות קוק: אתה לא צריך לצאת ולרכוש חלבוני ביצה ישנים, אתה יכול פשוט להשתמש בביצים שהיו לך במקרר במשך 4 או 5 הימים האחרונים. לאחר להפריד את הביצים, ודא שאתה מאפשר את החלבונים ביצה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההצלפה. חלבון ביצה בטמפרטורת החדר מקציף טוב יותר ומהיר יותר אם בטמפרטורת החדר.
עבור עוגיות מרנג: מחממים את התנור ל 300 מעלות F. Prep 2 מחבתות חצי גיליון עם קלף או מחצלות אפייה סיליקון.
לנפות יחד ארוחת השקדים שלך ואבקת סוכר ולהניח בצד.
בקערה של מערבל עומד, או עם מערבל יד חשמלי, לנצח את החלבונים ביצה על מהירות נמוכה עד קצף. תתחילו לפזר את אבקת המרנג כשאתם מכים. לאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני להכות עד פסגות רכות טופס. אם מוסיפים צבע מאכל בנקודה, אתה יכול לחלק את המרנג, להוסיף לקערה נפרדת ולצבוע לפי הצורך (ראה הערה של קוק, להלן). מקציפים לשלב. כאשר אתה מגיע לפסגות רכות (הפסגות יתגלגלו כאשר המלחש הוא הרים מהתערובת), בזהירות להמשיך; אתה רוצה פסגות מבריק מוצק מרנג שלך, אתה לא רוצה להכות את כל הדרך לפסגות נוקשות (פסגות לעמוד ישר כאשר מקציף הוא הרים מהתערובת).
מוסיפים שליש מתערובת השקדים, מקפלים אותו בעדינות. לאחר שילוב, להוסיף את קמח השקדים הנותרים 2 קבוצות. להיות מאוד, מאוד עדין! הקפד לשלב באופן מלא את כל החומרים שלך, אבל לא לקפל יתר על המידה.
כפית את התערובת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה 1/2 אינץ רגיל. (ניתן גם להשתמש בשקית ziptop עם פינה חתוכה.) זה הרבה יותר קל למלא את התיק שלך אם אתה עומד אותו בכוס גבוהה ולקפל את החלק העליון לפני כפיות בבלילה.
צינור 1 אינץ ' ערימות של הבלילה על מחבתות גיליון מוכן. באמצעות קצה אצבע רטוב, הקש על התלוליות לקצה חלק. לחלופין, להרים את המחבת בשתי הידיים, ומחזיק אותו ברמה, הקש אותו בחוזקה על הדלפק כמה פעמים. לאפשר לכל מי שיורית להתייבש.
מפזרים כל עוגייה עם fleur de sel. אפשר לעוגיות לנוח 30 עד 60 דקות, בהתאם ללחות.
אופים את העוגיות במשך כ 15 דקות, גיליון 1 בכל פעם.
עבור המילוי: בסיר תחתית כבד להגדיר מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר ו 2 כפות מים. לאט לאט לתת את הסוכר להמיס ולהפוך קרמל (לא לעורר). בזהירות להוסיף את החמאה ואת השמנת הכבדה ולעמוד אחורה כפי שהוא ישחרר הרבה קיטור. מערבבים עד שהכל משולב באופן מלא.
בקערה קטנה, מועך את הבננה בשלה עם מזלג. לאחר הקרמל התקרר, להוסיף אותו על בננה מחית.
מורחים את התערובת על העוגיות, מה שהופך את הכריכים.
מקום במקרר ולאפשר להתבגר לפחות 24 שעות.