קרנות איטלקיות דורשות מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת שמנת לבנה, פרושוטו די פארמה, פלפלים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. , שהוא מוצק. נסו שמנת חמוצה איטלקית, קרני שקדים, ו קרני פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים גבינת שמנת, ריקוטה, זיתים עם פימיאנטו ושום בקערת המעבד ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
פימיאנטו
גבינת ריקוטה
שום
זיתים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
כדי ליצור כל קרן, מניחים פרושוטו על משטח העבודה ומתפשטים בשכבת גבינה, מעל השכבה הזו עם פרוסה של כל גנואה ונקניק בשכבות אחת ליד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
גבינה
מורחים
חם
3
מורחים יותר גבינה על הסלמי והחזיר ומניחים מקל לחם ומקל סלרי בקצה אחד של הבשר עם הקצוות תלויים בצד. לעטוף ולגלגל את הבשר ויוצר קרן איטלקית מפוארת. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלרי
גבינה
סלאמי
מורחים
לחם
בשר
גלול
עוטף
חם
4
מסדרים מגש עם אנטיפסטי ומקשטים עם ערימה של קרניים איטלקיות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.