קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

קרפ עוף, תירס מתוק ופלפל אדום

קרפ עוף, תירס מתוק ופלפל אדום
עוף, תירס מתוק & פלפל אדום קרפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך פלפל, ביצה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו A-Maize-Ing Grace: פלפל אדום, תירס וריזוטו בייקון, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הקרפים.
2
מניחים מים אינץ במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, המלח והג ' ינג ' ר ומביאים רק לרתיחה בחום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העוף ואת poach עד אטום רק לאורך, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מן הנוזל, תן מגניב, ואת הקוביות.
6
חותכים את הגרעינים תירס מן הקורים. במחבת גדולה מעל חום בינוני, לחמם 1 כף השמן לטגן את התירס, פלפלים, ושאלו או בצל ירוק במשך 2 עד 3 דקות, או עד שהירקות רכים. בקערה בינונית, לטאטא את הביצה ומערבבים את הריקוטה, גבינה מגורסת, שום, מרווה, מלח ופלפל לפי הטעם, עוף וירקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את התנור ל 177°. כפית כוס מילוי על מרכז כל crpe ולקפל כמו מעטפה כדי לצרף את המילוי. מסדרים את הקרפים בתבנית אפייה משומנת בגודל 9 על 13 אינץ', מברישים אותם בשמן 1 כף הנותרים, ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד מחומם דרך.
9
הגישו מיד.
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Larroque בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק