קרפים מלאים Ricotta עם פירות יער
קרפים מלאים Ricotta עם פירות יער עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 167 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו את פילסברי best® קמח כל המטרה, ממתיק מלאכותי, קרפים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרפים צ'כיים מלאים בגרגרים ושמנת, קרפים ללא גלוטן ערמון טוסקני מלא ריקוטה מתוק, ו קרפים עם פירות יער.
הוראות
1 לשלב קמח, חלב, ביצים, שמן ומלח בקערה בינונית, לטאטא עד חלקה. מכסים ומקררים 1 שעה.
2 מעיל מחבת nonstick 8 אינץ ' בקלילות עם תרסיס בישול לא מקל; מחבת חום מעל חום בינוני.
הוסף 2 כפות הבלילה, הטיית מחבת במהירות עבור הבלילה כדי לכסות את כל הבסיס של מחבת. מבשלים מעל חום בינוני 30 עד 60 שניות או עד התחתון הוא חום בהיר. שחרר ובזהירות להפוך קרפ מעל; לבשל 30 נוספים עד 45 שניות או עד התחתונה הוא חום בהיר. מגניב על מתלה תיל. חזור עם הבלילה שנותרה.
3 לשלב שימורים ו 2 כפות מיץ תפוזים בקערה בינונית, ערבוב עד חלקה. מערבבים תותים פרוסים.
מערבבים גבינת ריקוטה, שבבי שוקולד, הנותרים 1 מיץ תפוזים כף, ממתיק מלאכותי קליפת תפוז בקערה קטנה; לערבב היטב. כפית 2 כפות תערובת גבינה ותערובת תות 1/4 כוס לאורך מרכז כל קרפ.
להפשיל ולמקם על צלחת התפר בצד למטה.
טפטוף עם סירופ שוקולד. למעלה עם הנותרים תערובת תות.
טיפ אתה יכול להחליף 8 (9 אינץ') מוכן לשימוש קרפים ארוזים עבור קרפים תוצרת בית במתכון זה. לחסל שלבים 1 ו -2 בהוראות המתכון. התחל עם צעד
יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן
קרם שרי, בורדו ושמפניה הם הבחירה הכי טובה שלי לקרפים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "