קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קרפים מקמח ערמונים עם ריקוטה ודבש

קרפים מקמח ערמונים עם ריקוטה ודבש
קמח ערמונים קרפים עם ריקוטן ודבש יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 274 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח ערמונים, ריקוטה מחלב פרה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו קרפי קמח ערמונים (נצ'י) עם ריקוטן ודבש, ערמונים, קינואה עם דומדמניות אדומות וקרם ריקוטה, ו קרפי ערמונים טוסקניים ללא גלוטן מלאים בריקוטה מתוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים את הקמח לקערת ערבוב ומקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את המים, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. אפשר לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים את הריקוטה בקערת ערבוב ומערבבים פנימה חצי מהדבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 6 עד 8 אינץ ' או מחבת קרפ ללא מקל על אש בינונית ומברישים במעט משמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים 2 כפות בלילת קרפ ומגלגלים תבנית לפיזור אחיד ודק. מבשלים עד שהקרפ יציב בצד התחתון ומתכרבל בקצוות, בערך 1 דקה; הפוך את הקרפ ובשל בצד הגולמי כ-30 שניות. המשיכו להכין קרפים עד לסיום כל הבלילה, ערמו כל קרפ מוגמר על גבי הקודם, כדי לחמם אותם. כדי להאיץ את תהליך ביצוע קרפ להשתמש 2 מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להגשה, כף 2 כפות מתערובת דבש הריקוטה במרכז כל קרפ, קפל לשניים, מזלף 1 כפית מהדבש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מגישים חם.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות את שאטו לארוק בורדו סופרייר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
שאטו לארוק בורדו סופריור
שאטו לארוק בורדו סופריור
גוון נופך כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזי לוז, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה המשיית והקטיפתית חושפת טעם נעים ומרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של ליקריץ ותווים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק