קרפים פיצג'רלד
מתכון קרפ פיצג'רלד מוכן תוך כ 40 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, תותים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, קרפים, ו קרפ שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרפים, מערבבים ביצים עם קמח, סוכר ומלח.
מוסיפים חלב ומכים עד שהתערובת חלקה.
מחממים מחבת קרפ בגודל 6 אינץ ' ומוסיפים אגוז חמאה קטן למחבת גריז.
יוצקים קצת הבלילה למחבת ומבשלים עד הקרקעית היא זהובה. תסתובב ותבשל בצד השני. מחבת שומן בין הכנת כל קרפ.
מערבבים גבינת שמנת ושמנת חמוצה כדי להפוך את הדבק עבה.
מורחים כמה על כל קרפ ולהפשיל.
מקום קרפים מגולגלים במחבת מרוחה בחמאה. לחמם את marnique או Grand Marnier.
מערבבים סוכר וחמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים תותים.
מוסיף ליקרים מחוממים ולהגדיר.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק