קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות1
מגזין

קרפים קלים לקינוח

קרפים קלים לקינוח
מתכון קרפים קינוח קל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, ואת המתכון הצמחוני יש 156 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, פנקייק מלא חמאה ותערובת וופל, שמורות תות smucker®, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, קרפ שוקולד-שקדים לקינוח, ו סופר-פשוט תפוח-קרפים קינוח קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פנקייק, סוכר, מים וביצים בקערה קטנה עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות תערובת פנקייקים ללא גלוטן שנרכשה בחנות, כמו צ'ריברוק קיטשן2 כוסות תערובת פנקייקים ללא גלוטן שנרכשה בחנות, כמו צ'ריברוק קיטשן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת 8 אינץ ' או מחבת קרפ. ספריי עם ספריי בישול ללא מקל בין כל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים 2 כפות הבלילה לתוך מחבת שחומם מראש, מיד הטיית מחבת עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד הקצוות מתחילים להתייבש והמרכז מוגדר. פנה לצד השני החום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממלאים כל קרפ עם מילוי הרצוי כגון שימורים, ריבה, פירות, פודינג או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ריבהריבה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
להפשיל או לקפל מעל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
טיפ לעשות קרפים לפני הזמן, להכין קרפים ולאחסן בשקית פלסטיק resealable. להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים. כדי להפשיר, מקררים כמה שעות או מניחים על השיש.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2