קרפים קלים לקינוח
מתכון קרפים קינוח קל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, ואת המתכון הצמחוני יש 156 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, פנקייק מלא חמאה ותערובת וופל, שמורות תות smucker®, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, קרפ שוקולד-שקדים לקינוח, ו סופר-פשוט תפוח-קרפים קינוח קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פנקייק, סוכר, מים וביצים בקערה קטנה עד הבלילה חלקה.
מחממים מחבת 8 אינץ ' או מחבת קרפ. ספריי עם ספריי בישול ללא מקל בין כל קרפ.
יוצקים 2 כפות הבלילה לתוך מחבת שחומם מראש, מיד הטיית מחבת עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד הקצוות מתחילים להתייבש והמרכז מוגדר. פנה לצד השני החום.
ממלאים כל קרפ עם מילוי הרצוי כגון שימורים, ריבה, פירות, פודינג או גלידה.
טיפ לעשות קרפים לפני הזמן, להכין קרפים ולאחסן בשקית פלסטיק resealable. להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים. כדי להפשיר, מקררים כמה שעות או מניחים על השיש.