קרקר צלעות חזיר
קרקר צלעות חזיר דורשות כ -25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 821 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם קרקרים מלוחים, ביצים, שמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 90% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף מצופה קרקר בקארי , עוגת קפה קרקר תפוח גרהם וצלעות חזיר אננס בגריל .
הוראות
בקערה בינונית, טורפים יחד את הביצים והחלב עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את צלעות החזיר מתחת למים ואז מגלגלים את פירורי הקרקר. טובלים בתערובת הביצים, ואז בחזרה בפירורי הקרקר. מוודאים שהצלעות מצופות עבה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים צלעות עד להזהבה משני הצדדים.
מוסיפים מים למחבת, מספיק כדי להגיע כמעט לחלק העליון של צלעות החזיר. ממיסים את קוביית ציר העוף במים. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שצלעות החזיר סופגות את רוב המים, כ-15 עד 20 דקות.
לטיגון עמוק, דלגו על המים וקוביית החמין.
מחממים שמן לטיגון ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מטגנים צלעות מצופות כ-10 דקות או עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל מיד לאחר מכן. הם יוצאים לחים וטעימים.