קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

קרקר צלעות חזיר

קרקר צלעות חזיר
קרקר צלעות חזיר דורשות כ -25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 821 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם קרקרים מלוחים, ביצים, שמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 90% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף מצופה קרקר בקארי , עוגת קפה קרקר תפוח גרהם וצלעות חזיר אננס בגריל .

הוראות

1
בקערה בינונית, טורפים יחד את הביצים והחלב עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את צלעות החזיר מתחת למים ואז מגלגלים את פירורי הקרקר. טובלים בתערובת הביצים, ואז בחזרה בפירורי הקרקר. מוודאים שהצלעות מצופות עבה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובהתיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
צלעות חזירצלעות חזיר
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
בגט לחם צרפתי, קלויבגט לחם צרפתי, קלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים צלעות עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמירצנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
3
מוסיפים מים למחבת, מספיק כדי להגיע כמעט לחלק העליון של צלעות החזיר. ממיסים את קוביית ציר העוף במים. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שצלעות החזיר סופגות את רוב המים, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
צלעות חזירצלעות חזיר
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמירצנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
4
לטיגון עמוק, דלגו על המים וקוביית החמין.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
5
מחממים שמן לטיגון ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מטגנים צלעות מצופות כ-10 דקות או עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל מיד לאחר מכן. הם יוצאים לחים וטעימים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
שרימפס, קלופים ומטוגניםשרימפס, קלופים ומטוגנים