קרקרים גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרקרים גבינה. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1119 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים מיידיים, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, קרקרים גבינה, ו קרקרים גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל המרכיבים בקערה של מערבל דוכן שלך. ללוש עם הוו הבצק עד הבצק הוא אלסטי. זה לא יהיה חלק לגמרי בגלל חתיכות הגבינה, אבל זה בסדר.
זה גם יעבוד ממש טוב במעבד המזון, והבצק יהיה קצת חלק יותר מאז הלהב המעבד יעשה עבודה טובה יותר של שילוב הגבינה. אם אתה משתמש במעבד המזון, לשים את כל החומרים למעט המים לתוך קערת המעבד, דופק כמה פעמים, ואז להשאיר את המעבד פועל ולהוסיף את המים לאט, מהר ככל שהקמח יכול לספוג אותו. לאחר הבצק יוצר כדור, לתת לו לעבד עוד 30 שניות בערך, ואז לבדוק גמישות.
השאר את הבצק בקערת המיקסר לעמוד (או, אם השתמשת במעבד המזון, העבר אותו לקערה נקייה) ולכסות בניילון נצמד. להפריש לשעה.
מחממים את התנור ל -250 מעלות ויש להם 2 גיליונות אפייה ונייר קלף מוכנים.
מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי למלבן דק (זה לא חייב להיות מושלם) על 14x17 אינץ'.
מניחים את הבצק על יריעות הקלף ומענים אותו (משתמשים במגיש בצק או דוקרים אותו במזלג בכל מקום) כדי למנוע ממנו לנשוף יותר מדי כשהוא אופה.
עם חותך מאפה, חותך פיצה, או כלי דומה, לחתוך את הבצק לתוך ריבועים 1 אינץ בערך. זה בסדר אם הם אפילו לא, ואתה לא צריך להפריד את החלקים לחלוטין - הקרקרים יתכווצו קצת כמו שהם אופים ויתפרקו בחתכים בקלות ברגע שהם פריכים.
החלק את גיליונות הקלף עם הבצק על גבי דפי האפייה.
אופים ב 250 מעלות במשך 30 דקות. הקרקרים צריכים להתחיל להשחים רק קצת. לסובב את המחבתות אם הם בראונינג לא אחיד.
כבו את התנור והשאירו את הקרקרים בתנור לעוד 30-60 דקות. הם ימשיכו חום קצת ולהיות פריך ויבש, אבל לצפות בהם בזהירות - אם התנור שלך שומר על חום ממש טוב, אתה מסתכן להשחים אותם יותר מדי. אם זה המקרה, אתה יכול לפצח את דלת התנור לפתוח קצת לתת חלק מהחום החוצה.
הם ימשיכו להתייבש כפי שהם קרירים, אבל אתה רוצה אותם בעיקר יבש לפני שאתה מסיר אותם מהתנור-הם צריכים להיות פריך ולא למעוך.
הסר אותם מהתנור ולתת להם להתקרר לחלוטין לפני אחסונם. אני אוהב להשאיר אותם באוויר לפחות יום כדי לוודא שהם יבשים לחלוטין פריך. זה גם קל יותר לנשנש אותם ככה.