קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

קרשי מוצרלה טריים

קרשי מוצרלה טריים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קרשי מוצרלה טריים. מתאים ל-4 ומחירו 81 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. אם יש לכם פלפל גרוס, פרמזן טחון, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו חציל בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה, קרשים במה, ו מוצרלן טרי ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מצננים מראש או מקפיאים מעט את קרשי הגבינה למשך כ -20 דקות. בינתיים מקציפים יחד את הקמח, הפרמזן, המלח והפלפל בקערה אחת, ומקציפים יחד את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ואבקת השום בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טובלים כל קרש בתערובת הקמח, ואז טובלים בשטיפת הביצים לכיסוי, ולבסוף מכסים בפירורי הלחם הפנקו המתובלים. החלק החיצוני חייב להיות מכוסה באופן שווה, או שהגבינה "תדלוף" החוצה במהלך הבישול. חזור על התהליך עם הקרשים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
3
מניחים את קרשי הגבינה על תבנית עם נייר אפייה ומקפיאים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מחממים שמן בטיגון או בסיר עמוק ל -350 מעלות עד 375 מעלות פ.מטגנים את הקרשים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הניחו לעודפי שמן לטפטף על מגבות נייר, ואז תבלו שוב במלח ופלפל והגישו על גבי הרוטב האדום לבחירתכם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב אדוםרוטב אדום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות