קשיות גבינה
אם יש לכם בצק עלים, גבינת gruyere, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קשיות גבינה, קשיות גבינה, ו קשיות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרדדים כל גיליון של בצק עלים על לוח מקומח קלות עד שזה 10 על 12 אינץ'. הכה את הביצה עם 1 כף מים לצחצח את פני השטח של המאפה.
מפזרים כל גיליון באופן שווה עם 1/4 כוס של פרמזן, 1/2 כוס של gruyere, 1/2 כפית של טימין, 1/2 כפית מלח, וכמה פלפל. עם מערוך, לחץ קלות על חומרי הטעם לתוך בצק עלים.
חותכים כל גיליון לרוחב עם סכין מקומח או גלגל פיצה לתוך 11 או 12 רצועות. סובב כל רצועה ושכב על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים במשך 10 עד 15 דקות, עד השחמה קלה ונפיחות. הפעל כל קש ואופים במשך 2 דקות נוספות. אל תבלע יותר מדי או שהגבינה תישרף. מגניב ומגישים בטמפרטורת החדר.
תן למאפה הנפוח להפשיר במקרר למשך הלילה.