קשרי חמוציות בטטה
קשרי חמוציות בטטה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, בטטות, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו קשרי חמוציות בטטה, קשרי חמוציות, ו קשרי שיבולת שועל חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כוס קמח, סוכר, מלח, קינמון ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים 1/4 כוס חמאה ומים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות.
תוסיף בטטות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים באוכמניות ומספיק קמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד חלקה קפיץ.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת עם קיצור, הופך את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים ולתת לעלות במקום חם 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות או עד כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.)
תרסיס גיליון עוגיות עם ספריי בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים.
מגלגלים כל חתיכה לתוך חבל 8 אינץ'; לקשור לתוך קשר.
מברשת קשרים עם חמאה מומסת. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 40 דקות או עד כפול.
אופים 14 עד 20 דקות או עד חום זהוב.