תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Buttery שום קשרים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך מלח כשר, שום, עלי קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קשרי שום ועשבים, לחם שום חמאה חום, ו קל לחם שום חמאה ועשב חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את המתכון לבצק פיצה פשוט. בעוד הבצק עולה, להכין את שאר החומרים לקשרי השום ולחמם מראש את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את החמאה עם הקורנית, רוזמרין, 2 כפות פרמזן ושום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
צווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
3
להפוך את הבצק עלה על משטח מקומח. למתוח את הבצק לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מורחים חצי מתערובת החמאה על חצי מהבצק. לאחר מכן מקפלים את הבצק לשניים, מכסים את החמאה עם הבצק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
באמצעות גלגל פיצה, לחלק את הבצק לתוך 18 רצועות. ראשית לחתוך באמצע, אז אתה יכול לחתוך כל חצי ל 9 חתיכות. למתוח כל רצועה ולקשור לתוך קשר ולתחוב את הקצוות מתחת למרכז הקשר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מניחים את הקשרים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מפזרים את הקשרים עם חלק מהפרמזן ואופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס את חמאת עשבי תיבול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
ברגע שהקשרים יוצאים מהתנור, מוסיפים להם חמאה מומסת ומפזרים עליהם את שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים חמים וליהנות!
11
בכוס מדידה נוזלית, לשלב את המים החמים, שמרים וסוכר. לאפשר את השמרים להתמוסס ולפרוח, על 5 דקות. לאחר הפריחה, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
12
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והמלח. זרם בתערובת מים / שמרים, כמו הבצק מתחיל לבוא יחד, לעבור מצורף קרס בצק. אפשר לבצק ללוש, להוסיף קצת יותר קמח במידת הצורך, כך שהבצק משתחרר מצדי הקערה, 1 עד 3 דקות. אתה צריך להיות מסוגל לגעת בבצק ולא צריך את הבצק מקל על האצבעות שלך. לאחר שהבצק מלש ומתרחק מצדי הקערה, מסירים את הבצק מהקערה למשטח עבודה משוריין, ויחד עם ידיים מקומטות ממשיכים ללוש אותו ביד למשך 1 עד 2 דקות. ואז יוצרים את הבצק לכדור עגול ומניחים אותו לתוך קערה גדולה מרוססת עם תרסיס nonstick. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת צלחת נקייה ונותנים לבצק לעלות באזור חם של המטבח עד שהוא מכפיל את גודלו, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר שהבצק עלה הוא מוכן להיות מבושל עם זאת אתה רוצה!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
הערות של קוק: הבצק הזה הוא בצק רטוב, לשמור על קמח ספסל מוכן ולוודא לפרוח את הידיים בעת עבודה עם הבצק. סמוך על תחושת הבטן שלך כשף, אם הבצק הוא רטוב, להוסיף עוד קמח, אם הוא נוקשה מדי, להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
סוכר משמש להאכיל את השמרים אשר יסייע הבצק לגדול. קמח לחם ייתן לך מרקם לעיס כי הקמח יש יותר גלוטן. אתה לא צריך להשתמש מדחום כדי לקבל את טמפרטורת המים, זה צריך רק להרגיש חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב