תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שום גרגר שלם קשרים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סירופ אגבה, זרעי פשתן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קשרי שום מחיטה מלאה, קשרי שום, ו קשרי שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מדלי תנור בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קו שני גיליונות אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בנדיבות מפזרים קמח על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
מגלגלים את הבצק פיצה לתוך ריבוע 12 אינץ', באמצעות יותר קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה
קמח לכל מטרה
גלול
5
חותכים את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע לרצועות 4.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
בזהירות לקשור כל רצועה לקשר ולסדר על דפי אפייה מוכנים על 2 סנטימטרים זה מזה. לעטוף באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד נפוח מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
7
אופים את הקשרים עד חום זהוב על הקרקעית וזהוב קלות על החלק העליון, 20 עד 25 דקות, סיבוב גיליונות האפייה לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
בינתיים, לשים את החמאה, שום ו 1/2 כפית מלח בסיר קטן על חום בינוני. ברגע שהחמאה נמסה ומתחילה לבעבע, מבשלים את השום, מערבלים את המחבת, עד שהיא רכה וריחנית אבל לא חומה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
9
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
10
מברשת את חמאת שום על קשרים חמים ומפזרים כל אחד עם פרמזן. לאכול חם או בטמפרטורת החדר. קשרי שום יכולים להיות אפויים, מקורר קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
פרמזן
שום
11
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מוסיף את הבורגור וקינואה ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
קינואה
13
מעבירים את הגרגרים למסננת עדינה ולהחזיק תחת מים זורמים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
14
תן את הדגנים לנקז במסננת במשך 15 דקות, ואז להפיץ אותם על שכבה עבה של מגבות נייר לספוג כל לחות נוספת. בינתיים, גס לטחון את זרעי פשתן במטחנת תבלינים, רק כדי לשבור אותם פתוח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מסננת
15
מערבבים יחד את המים החמים, אגבה ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אגבה
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערה
16
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמרים
17
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית; להוסיף את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. כאשר הבצק מתחיל להתאחד, מערבבים את הדגנים המבושלים, זרעי פשתן טחונים וגרעינים חמניות; יוצרים את הבצק לכדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחונים
גרעיני חמניות
שמן זית
דגנים
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרית
מקציף
קערה
18
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
19
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. קמח את הידיים מעת לעת כדי למנוע דבק. ליצור את הבצק לכדור אחד או לחלק אותו לכדורים קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
20
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף או מגבת צלחת ולתת את הבצק לנוח במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, הבצק יכול להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך.