קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות45
מגזין

קת חזיר עם אגוזי לוז, צימוקים זהובים וארטישוק ירושלמי

קת חזיר עם אגוזי לוז, צימוקים זהובים וארטישוק ירושלמי
נסו לחם דלעת עם אגוזי לוז וצימוקים זהובים, בשר חזיר פילה עם בצל חמוץ מתוק, צימוקים זהובים, ו, ו ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
להוסיף את הצימוקים, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
3
ניקוז.
4
מעבירים את הצימוקים לקערה קטנה ומכסים עם הקוניאק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה, או לקרר בין לילה, או עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
קוניאקקוניאק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
מערבבים יחד את אגוזי לוז, פירורי לחם, 3 כפות של החמאה, טימין קצוץ, וגרידת לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את התערובת לשניים ומגלגלים כל חצי החוצה בין שתי חתיכות נייר קלף או ניילון נצמד למלבן בעובי אינץ'. מקררים עד חברה, על 2 שעות, או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
גרידת לימוןגרידת לימון
אגוזי לוזאגוזי לוז
חמאהחמאה
טימיןטימין
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
לשים מתלה בשליש התחתון של התנור ולחמם מראש את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מסננים את הצימוקים ושומרים את הקוניאק. אם יש עודף שומן על התחת חזיר, לקצץ אותו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
צימוקיםצימוקים
קוניאקקוניאק
8
חותכים את התחת חזיר בחצי ועונה עם מלח ופלפל. בסיר ברזל יצוק בינוני או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה, חם 2 כפות של שמן זית ו 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
Boston ButtBoston Butt
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
מוסיפים את החזיר, שום, בצלצלים, ו 2 של הענפים של טימין לצרוב את החזיר עד חום זהוב מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
טימיןטימין
חזירחזיר
10
להבות את הסיר על ידי הוספת קוניאק שמורות וגירוד כל חתיכות השחמה נצמדים לתחתית הסיר. מביאים את הקוניאק לרתיחה, ולתת להפחית עד כמעט כל הנוזל בסיר התאדה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את היין הלבן ומניות העוף וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
יין לבןיין לבן
12
להעביר את החזיר לצלחת. מסננים את התוכן של הסיר דרך מסננת להגדיר מעל קערה, שמירה על הנוזל והשלכת השום, שאלוט, טימין.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
טימיןטימין
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
סירסיר
13
שים את הסיר בחזרה על הכיריים מעל חום בינוני גבוה ולהמיס את שאר 2 כפות חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
14
מוסיף ארטישוק ירושלמי ובצל ומבשל, ערבוב, עד חום זהוב בהיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
בצלבצל
15
מוסיף את החזיר בחזרה לסיר יחד עם הנוזל השמור ואת שאר 2 גבעולים של טימין ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
16
מוסיפים את הצימוקים, מכסים ומעבירים את הסיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
17
Braise במשך 2 שעות, או עד הבשר הוא רך. (בשלב זה, החזיר יכול להיות מקורר בקירור לילה, אם תרצה. קירור זה יאפשר כל שומן בנוזל braising לבוא לחלק העליון להסרה קלה. החזיר לאחר מכן ניתן לחמם בתנור 163° במשך כ 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
19
הסר את קרום אגוזי לוז מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
קרוםקרום
20
להעביר את החזיר לתבנית אפייה ולמעלה כל חצי חזיר עם חתיכת קרום. לטגן עד הקרום הוא חום זהוב, על 3 דקות. אם הרוטב הוא דק מדי או לא בטעם בעוצמה מספקת, מצקת את רובו לסיר אחר ומבשלים אותו עד שהוא מתעבה ומתעצם. ואז להוסיף אותו בחזרה לסיר המקורי. פורסים את החזיר, ומגישים חתיכות שוות של הקרום. כפית את הנוזל הצלוי מעל החזיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מצקתמצקת
סירסיר
21
מאמר var
22
Type_27_data = {};
23
מאמר
24
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;