שיפודי חזיר ואננס בגריל עם רוטב אכיוטה הוא א ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש טריזי ליים, פלפלי אג'י אמרילו, פלפל ובצל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -26 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, וזה מצוין. מתכונים דומים: שיפודי חזיר קלים בגריל ושיפודי אננס, שיפודי שרימפס בגריל עם רוטב אננס, ו טאקו סרדינים בגריל עם אכיוטה, ליים וסלסת אננס.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שים שיפודי עץ בתבנית מים למשך 30 דקות, כדי שלא יישרפו על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מחממים את השמן בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את זרעי האכיוטה. מכבים את האש ונותנים לזרעים לצלול עד שהשמן הופך לאדום כתום תוסס, כ -5 דקות. מסננים את השמן דרך מסננת רשת דקה לבלנדר: זורקים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
מלח דק, לשולי הכוסות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את החומץ, השום, אג ' י אמרילו, כמון, מלח ופלפל. מכסים את הבלנדר והמחית עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
Aji Amarillo
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים את החזיר בשקית ניילון בגודל גלון הניתנת לסגירה חוזרת.
חממו גריל חיצוני או מחבת גריל לבינונית-גבוהה (תוכלו גם לחמם מראש את פטם התנור.)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
ערמוני מים, משולבים
9
מוציאים את החזיר מהמרינדה; זרוק את המרינדה. משחילים את החזיר על השיפודים לסירוגין עם האננס והבצל האדום. צולים (או צולים) את שיפודי החזיר עד שהם משחימים מכל הצדדים, 4 עד 6 דקות זמן בישול כולל. הקפידו לא לבשל יתר על המידה או שהחזיר יהפוך לקשה ויבש.
מגישים את שיפודי החזיר על מצע עלי חסה ומקשטים עם טריזי ליים. משוך את החזיר מהשיפודים על עלה חסה ואוכל כמו טאקו. למצגת נהדרת, הדביקו את השיפודים לאננס שלם והניחו על השולחן עם החסה והליים בצד.