ראגו בולונז
ראגו בולונז הוא רוטב שמגיש 4. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 420 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, עגבניות משומרות, גזר וסלרי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, שהוא מוצק. נסו רגקסה אלה בולונז (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו רוטב בולונז (ראגו בולונז) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפוררים נקניק לתנור הולנדי ללא מקל.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מערבבים פנימה את העגבניות, המרק, החומץ ופתיתי הפלפל. מביאים לרתיחה. מערבבים חלב. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 1 עד 1-1/4 שעות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. מערבבים פסטו וזיתים לרוטב בשר.
מסננים פסטה; מגישים עם רוטב בשר.