ראגו זרעי נקניק ושומר
ראגו זרעי נקניק ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם כפית זרעי שומר, נקניקיות חזיר איכותיות, חופן פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. נסו סמרטוט נקניק ושומר., נקניק & שומר שומר סמרטוט., ו פפרדל עם נקניק וזרעי שומר בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את הנקניקיות בקליפתן במשך 8 דקות, מסננים ומניחים להתקרר. לאחר שהתקרר, חותכים את הקליפות וקוצצים את בשר הנקניקיות, מונחים לצד אחד.שלב 2: מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.שלב 3: בזמן שהפסטה מתבשלת, צלו את זרעי השומר במחבת יבשה למשך דקה ואז טיפו על צלחת.שלב 4: באותה מחבת מוסיפים גלוג שמן ומבשלים את השאלוט והשום למשך 5 דקות עד לריכוך.שלב 5: מערבבים פנימה את בשר הנקניקיות הקצוץ, היין, פח העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות על אש נמוכה מאוד. בדוק תיבול.שלב 6: עצה את הפסטה לתוך ראגו נקניק ומערבבים לשלב ולחמם דרך הפסטה.
מגישים בקערות עם פרמזן מגורר.