ראגו עוף קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו עוף קל. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סלרי, יין, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו קרוק סיר ראגו עוף, עוף Ragu w Rigatoni, ו לינגוויני עם ראגו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מלאו סיר 6 ליטר או תנור הולנדי עם מים; חום רותחים מעל חום גבוה.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, שמן מקום, בצל, גזר וסלרי; לבשל מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד בצל הופך רך. מערבבים ברוזמרין ושום; לבשל 30 שניות.
הוסף עוף; לבשל 5 דקות, לשבור את העוף עם כפית גדולה או מרית, עד עוף חומים.
הסר מהחום; מערבבים ביין. חזור לחום; לבשל 1 דקה.
כדי מים רותחים, להוסיף ספגטי 1 כף מלח; לבשל לפי ההוראות על תיבת.
מערבבים רוטב מרינרה לתערובת עוף. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 10 דקות. טעם ראגו עוף; במידת הצורך, מתבלים במלח ופלפל.
מגישים ראגו עוף מעל ספגטי מבושל.