ראגו פטריות
ראגו פטריות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את מרסלה, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו ראגו פטריות, פטריות-עגבניות ראגו, ו נקניק ופטריות ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מחממים את השמן. כאשר כמעט עישון, מוסיפים את הבצל והשום על אש בינונית-נמוכה עד הבצלים נבלו, על 8 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. להעלות את החום גבוה ו לטגן עד פטריות מכרז וכל הנוזל התאדה.
הסר מחבת מחום ויוצקים במרסלה. להחזיר מחבת לתנור ולאפשר יין להתאדות, כ 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף ומבשלים במשך 1/2 שעה עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מוסיפים שמנת כבדה ומערבבים היטב. קח את המחבת את החום ולהוסיף את עשבי תיבול טריים פרמזן ומערבבים ביסודיות.