רובן דניש עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח שיפון, גבינה שוויצרית, כרוב כבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות מתכונים דומים: כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, פיתולים דנים, ו AEBLESKIVERS דני.
הוראות
1
מערבבים את השמרים והמים בקערה בינונית. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את קמח שיפון, קמח לחם, גלוטן, סוכר, ומלח בקערה של מעבד המזון שלך. דופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
קמח שיפון
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חותכים את החמאה לחתיכות ומוסיפים אותה למעבד המזון. דופק עד שיש לך חתיכות בערך בגודל של שעועית חומוס. זה בסדר אם יש כמה חתיכות גדולות וקטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את תערובת הקמח / החמאה לשמרים ולמים ומערבבים בעדינות עד שכל הקמח נרטב. נסה לא לשבור את החמאה יותר. בהתחלה התערובת אולי נראית יבשה מדי, ואחרי זה הוא מעורבב זה אולי נראה דביק מדי. זה בסדר גמור. מכסים את הקערה בשקית ניילון או בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
למחרת, להסיר את הקערה מהמקרר, קמח משטח העבודה שלך בנדיבות, ולהפוך את הבצק. קמח את החלק העליון של הבצק ומטפח אותו לצורה ריבועית מחוספסת. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 10 על 18 אינץ'. קמח את הבצק לפי הצורך כדי למנוע ממנו להידבק לדלפק ולמערוך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
עבודה מהירה, כך שהחמאה לא נמסה, לקפל את הבצק בשלישים כמו מכתב עסקי וכתוצאה מכך 6-על 10 אינץ ' רקטנבל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 18 על 10 אינץ ' שוב. חזור על הקיפול, לגלגל שוב, ולקפל שוב. (אם החמאה מתחילה להתרכך, מקררים את הבצק במשך 10 דקות לפני שתמשיך). לאחר הגליל השלישי לקפל, לקפל את הבצק חצי לרוחב וכתוצאה מכך בערך 6 על ידי 5 אינץ מלבן. לשטח אותו קצת, לעטוף אותו פלסטיק, ולשים אותו במקרר לפחות שעה אחת או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
כדי להרכיב ו
9
אופים: התאימו שני מדפים לתנור לעמדות עליונות ותחתונות-בינוניות וחיממו מראש את התנור ל-400 ° F. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
קמח משטח העבודה שלך לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות. (אם אתה עובד מהר, אתה יכול להשאיר אותם על הדלפק. אחרת, לקרר אותם עד שאתה מוכן עבורם.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
11
מגלגלים את החלק הראשון לתוך מלבן 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
12
שכבה אחת של בשר משומר, כרוב כבוש, אלף רוטב אי וגבינה על הכריך (להשתמש פחות או יותר של כל מרכיב לפי הצורך), שמירה על אותו בתוך השליש המרכזי של הבצק לאורך ולהשאיר על אינץ ' חשוף בכל קצה. אם אתה מעריץ גדול של רוטב אלף האיים, אני מציע להיות פחות נדיב על הכריך ויש כמה ליד השולחן כדי להוסיף לפי הצורך. אם אתה משתמש יותר מדי, אתה מסתכן שיש כריך רטוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלף האיים
בשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
רוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
באמצעות סכין חדה, חותך פיצה, או חותך מאפה, לעשות חריצים על סנטימטר זה מזה לאורך הקצוות הארוכים של הבצק, עד המילוי. אני עושה את החתכים בזווית, אבל אתה יכול לעשות ישר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
מקפלים אחד הקצוות שנחשפו על המילוי, ואז להתחיל לקפל את הרצועות על המילוי אחד בכל פעם, לסירוגין הצדדים ולחצות אותם בחלק העליון. אם הם נראים קצת קצרים מדי כדי להגיע, אל תדאג—הם למתוח. כאשר אתה מגיע לקצה המרוחק, מקפלים את הסוף מעל המילוי הראשון, לפני שאתה מקפל את הרצועות הסופיות על פני.
15
מעבירים את הדנית לסדין האפייה המוכן שלך, מכסים בניילון נצמד וממשיכים עם שלוש חתיכות הבצק האחרות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
16
תן לבצק הדני לנוח עד שהוא ירגיש נפוח כשאתה נוגע בו, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
הסר את לעטוף פלסטיק מהבצק, מברשת עם לשטוף את הביצה, ומפזרים זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
18
אופים ב 400 מעלות עד המאפה הוא השחמה יפה, על 35 דקות.